כשמדובר בעיצוב משרדים וחללי עבודה נרצה להשיג גם את מיקסום תפוקת העובד, וגם לגרום לו לחייך ולרצות לבוא בבוקר לחלל העבודה. גם לאפשר לו עבודה אישית ומרוכזת, וגם לתת לו מפגשים א-פורמליים עם קולגות להעברת מידע ידע ולאפשר תרבות ארגונית מפרה ומפתחת.

כיצד יוצרים חוויית עבודה, לימודים או פנאי מקסימלית? מחשבה על כל פרט ופרט כדי שבסופו של יום, כמו גם בתחילתו, מעסיק ימצא את עובדיו מחייכים, מרוצים, חשים מוערכים, שמישהו חשב עליהם, על צרכיהם – מרמת התאורה, האקוסטיקה, הנוחות, הצבעים והאווירה.

עיצוב חללי עבודה יצירתיים המעוררים מעוף ויצירה.

לפני כל פרויקט עיצוב משרדים וחללי עבודה אני עורכת תחקיר יסודי – מהו אופי המשרד ומהי התרבות הארגונית שלו, כמו גם מה המשרד רוצה לשדר ללקוחותיו ולעובדיו – כל זאת כדי לדייק בהתאמת העיצוב לערכים שהלקוח שלי רוצה להקנות לעיצוב המשרדים שלו.

חקר כל תחום כולל גם בירור עומק בכל הנוגע לרצונות העובדים. כל עובד מקבל שאלון מפורט שבו הוא נשאל על הדברים הטובים הפחות טובים בשהייה במקום טרום שינויו. האם המזגן נעים להם, האם התאורה במקום העבודה מספיקה, האם התאורה באזור המנוחה חזקה מדי, האם יש מספיק מקומות אחסון ושאלות נוספות שיורדות לרזולוציות העדינות ביותר. שימוש בתשובותיהם תורם לבריף שמהווה את הבסיס לתוכנית הראשונית שאני מציגה ללקוח. על החלופה הנבחרת מולבשות שאר התוכניות: ריצוף, תאורה, חשמל, אינסטלציה, בינוי, הריסה, תקרה, סוגי תקרות, תאורה ומערכות. 

בתכנון ועיצוב משרדי הייטק, לרוב יהיו בעלי אופי של Open Space רצוי “לפצות” בהרבה סוגים של פינות, גומחות ותאים, כמו קפסולות, כאלה שעוטפות את הזקוק לכך. כלומר לתת לעובדים את הבחירה, ומרחב עם בחירה זה פנטסטי, בעיקר לאנשי הייטק – זה מעודד יצירתיות וגמישות מחשבתית.

העיצוב בשבילי הוא מעבר למתן מענה לצרכים משתנים. מדובר ברגשות. בעיני זאת צריכה להיות חוויה רגשית בעיקרה. אני מחפשת את החוויה שתהיה לאדם כשהוא עובד בחללים שלי, שמשהו יקרה לו בפנים. שיידע שיש מישהו שחשב עליו ודאג לו מתוך אהבה ואכפתיות.

צור קשר

נשמח לסייע לכם בכל עניין. אנא מלאו את הטופס ונדאג ליצור עמכם קשר